Nog maar 3 nachtjes

Vandaag heb ik voor de laatste keer gewerkt bij Korein (voordat ik naar Zuid-Afrika ga). Eigenlijk wel gek, vandaag samen met de kindjes gespeeld, gegeten, gelachen en daarna weer naar mijn eigen huis. Vanaf volgende week is dat anders. Hopelijk is het eerste gedeelte hetzelfde, maar natuurlijk wel in een hele andere leefomgeving, wat het allemaal erg spannend maakt.


Ik kan niet wachten om te gaan, maar tegelijkertijd zal ik mijn eigen omgeving heel erg gaan missen. Mijn lieve vriendinnetjes, Coopertje, mama, mijn werk, de buren. Al is het maar een maand, voor mij is het een hele onderneming. Maar ik kijk er ontzettend naar uit.

Morgenavond vier ik mijn verjaardag en ook mijn afscheidsfeestje, zaterdag mag ik dan eindelijk alle spullen die nu al een week naast mijn koffer liggen, in mijn koffer gaan leggen en zondag ga ik naar Schiphol. Mama brengt mij samen met mijn tante weg en mijn broer komt naar Schiphol om mij uit te zwaaien. Ai, laten we daar maar niet te lang bij stil staan. Ik vlieg om 15.30uur en ik zal tegen middernacht in Dubai landen. Charlotte (mijn nichtje) en haar vriend Daan zijn daar om mij op te wachten en een drankje met mij te doen. Dan ga ik waarschijnlijk een hotel zoeken en een WIFI hotspot om even te kunnen skypen :) Maandag ochtend vlieg ik verder naar Durban waar ik de eerste nacht in een backpackers hostel zal doorbrengen met andere vrijwilligers. Dinsdag (op mijn verjaardag) zal ik ariveren bij Mother of Peace.

Nu ga ik nog even genieten van een gezellig avondje met Mama en Coopertje.

Liefs, Anne

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Frans J.M. Dirks

Ha die Anne,
Leuk, dat je er zo positief tegen aan kijkt. Mij lijkt het een goed idee dat je dit nu gaat doen. En na afloop denk ik dat je veel waardevolle herinneringen en nuttige leermomenten hebt.
Ik zie je vrijdagavond nog op je feestje.
Dikke kus,
Pa

smam

Dat gaat helemaal goed komen daar in Afrika,met die schattige kindjes.
Ik wens je heel veel plezier in je werk ,en met de uitstapjes met de andere meiden. Onze Cooper en ik houden hier in Someren de boel wel in de gaten,haha!
Xjes smam,en poot van Cooper

Femke

Ik hoop dat je een gezellig avondje hebt gehad gisteren!
Nu komt het inderdaad heel dicht bij.
Ik heb zin in je feestje vanavond!

Tot vanavond Honey! X

Tatjana

En nu zit je in het vliegtuig :)
Kan nu al niet meer wachten op het volgende stukje tekst.
Ik vraag me af hoe je je nu voelt op moment, buik vol kriebels?
We denken aan je! :)
Heel veel liefs, Tatjana

Toos Moelands

Hallo Anne,
Als het goed is ben je dan nu eindelijk in Durban. Jammer dat Charlotte en Daan jou niet meer konden ontmoeten. Ik heb zo juist de site van Mother of Peace bekeken en de verhaaltjes gelezen van de andere vrijwilligsters. Het lijkt me hardstikke leuk, en ik weet zeker dat je er een geweldige tijd zult hebben. Geniet er van, dit neemt niemand jou meer af.
Charlotte en Daan hebben hun vakantie er ook weer opzitten, en komen morgenvroeg in Amsterdam aan.
Ik zal regelmatig op je blog kijken en je mailen.
Anne heel veel plezier en een dikke kus van ons allemaal. Toetie

Anne Dirks

Name: Anne Dirks
Leeftijd: 30

Was vrijwilliger bij YODEP van 16 jul 2012 tot 10 aug 2012

Was vrijwilliger bij Mother of Peace van 15 aug 2011 tot 09 sep 2011

Over mij:

Ik ben Anne, in 2011 heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Afrika bij het project Mother of Peace. In juli 2012 ga ik

Meer...